HENK BOSMAN BEDDENLogo 55 jaar.jpg

Al meer dan 55 jaar een begrip in de Haagse regio.

 

Bed kopen? Beddenwinkel in het centrum van Den Haag.

 
Henk Bosman Bedden, een bekende beddenzaak / beddenspeciaalzaak in het centrum van Den Haag. Kwaliteit, service en advies zijn bij ons erg belangrijk. Wij houden rekening met persoonlijke wensen, lichaamsbouw en budget bij de keuze voor een matras, dekbed of hoofdkussen.

MyrtheSlootjes_Irisstraat_41.jpg P interieur 2015a obrechtstraat.jpg

Verder in onze collectie: boxsprings / boxspringsets, lattenbodems, spiralen, waterbedden, ledikanten / frames / houten beddenslaapkameraccessoires, seniorenbedden, kledingkasten en slaapbanken. Wij hebben een uitgebreid assortiment bedtextiel. Dekbedovertrekken, moltons, lakens, hoeslakens en slopen hebben wij in allerlei maten en kwaliteiten op voorraad. Alle andere maten kunnen wij uiteraard voor u bestellen! Wij hebben ook handdoeken en badjassen van verschillende merken en supermooie katoensatijnen kimono's van Bassetti.

Geen tijd om naar de winkel te komen? Shop lekker vanuit huis in onze webwinkel! De mooiste kimono's, boutis (spreien)dekbedovertrekken, kussens en badlakens van Bassetti kunnen bij ons online besteld worden. Iets anders gezien op de website wat (nog) niet in de webshop staat? Mail of bel ons om het desbetreffende artikel te kunnen bestellen!

Wij hebben de volgende merken:

Acro, Avek, Bassetti, Bella Donna, Boxspring Design, Brinkhaus, CaleffiCassenz, Clima Comfort, Descamps, Dommelin, Emperior Silk, Essenza, Formesse, Hasena, Hülsta, Jalla, Kuperus, LysdrapMarc O'Polo, Nolte, PUUR, Royal DreamSelva, SignoriaSilvana, Sofa-Bed, Sofiben ExclusiveTempur, Texeler, Tjornbo, Tommy Hilfiger, Ubica, Vroomshoop, Wa'core en Zoeppritz.

Wij zijn een Dons Retour inzamelpunt. Oude dekbedden en kussens gevuld met dons en veren kunnen bij ons ingeleverd worden om te worden gerecycled. De oude producten worden opengesneden om het dons en de veren eruit te halen. Nadat de dons en veren grondig gewassen zijn (volgens strenge Europese eisen) en daarna gedroogd en gesteriliseerd zijn, wordt het materiaal gesorteerd op kwaliteit. Alle goede veren en dons worden hergebruikt in dekbedden en kussens en de lage kwaliteit dons en veren worden verwerkt tot verenmeel en ingrediënt voor diervoeders en biologische mestvoeders. De hoezen worden afgevoerd naar bedrijven die er bijvoorbeeld isolatiemateriaal van maken. Zo is er dus geen restafval meer. 

Werk mee aan een beter milieu en lever oude dekbedden en kussens bij ons in! Versleten en kapotte donzen dekbedden en kussens zijn toegestaan, het product mag alleen niet beschimmeld of nat zijn. Dit is een initiatief van Ducky Dons, lees hier meer: https://www.duckydons.nl/blogs/duurzaam/donzen-dekbed-milieuvriendelijk/ .

Bent u tevreden? Wij zouden het erg waarderen als u een review zou willen achterlaten. Schrijf uw review HIER. Alvast bedankt!

 

U vindt ons ook op www.bedden-info.nl