ClimaComfort matrassen

  1. Klimatiserend:  Actieve klimatiserende werking van de Climafoam® toplaag. Dit is een innovatief  matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. Climafoam® zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort, het koelt als u het warm heeft en het verwarmt als u het koud heeft. De klimatiserende werking van Climafoam® wordt geoptimaliseerd door de Thermo-gel® finish matrashoes. Deze afritsbare en reinigbare hoes is 100% biologisch afbreekbaar en reageert wanneer de temperatuur en/of het vochtgehalte daartoe noodzaken. De hoes zorgt ook voor geleiding van lichaamswarmte naar de Climafoam®, welke vervolgens in werking treedt en lichaamswarmte reguleert.
  2. Drukverlagend:  De laag ViscoPore®, zorgt ervoor dat uw lichaam gedurende de nacht optimaal ondersteund is.
  3. Ergonomisch: De EvoPore® basis, garandeert een stabiele lichaamshouding en bestaat uit een gelaagde en gezoneerde opbouw van harde en zachte, verende en dempende materialen. Dankzij dit uitgekiende ontwerp hebben de matrassen een hoge en direct merkbare ergonomische waarde.
  4. Ventilerend: De onderzijde van de matrashoes is gefabriceerd uit ventilerend 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip, waardoor de matras niet kan verschuiven.
  5. Combineerbaar: De vier verschillende, niet keerbare matrasmodellen, hebben allemaal dezelfde hoogte, waardoor ze dus ook naast elkaar te gebruiken zijn. Ideaal wanneer uw partner andere slaapbehoeften heeft.

ClimaComfort pyramide

EvoPore®, ViscoPore®, Climafoam® en Thermo-gel® zijn innovatieve Zwitserse technieken verwerkt met puur Nederlands vakmanschap tot revolutionaire matrassen.

 

ClimaComfort matras CC-150
CC-150 Vanaf € 1195,- Gezoneerde matras met een toplaag van Climafoam®, daaronder een kern van 2 lagen EvoPore®, in de heupzone voorzien van hoogwaardige kunststof veren. Afritsbare, met thermogel behandelde, dubbeldoek ho...
ClimaComfort matras CC-200
CC-200 Vanaf € 1295,- Toplaag van Climafoam® met daaronder 2 lagen ViscoPore® voor extra drukverlagende werking, gestabiliseerd met 2 lagen EvoPore® aan de onderzijde. Afritsbare, met thermogel behandelde, du...