Silvana

Kussens gevuld met verschillende materialen, voor verschillende lighoudingen. Voor iedereen een fijn kussen.

Flexiform € 85,95

silvanaflexiform.jpg

Een drukverlagend kussen gevuld met holle vezels dat heerlijk donzig aanvoelt, met een schoudercontour. Door middel van een rits is de vulling zelf doseerbaar.

Pitsstop € 75,95

silvanapitsstop.jpg

Een koel temperatuurregulerend kussen. Het kussen is hypoallergeen, van 100% katoen, gevuld met vezelbolletjes die voor extra sterke koeling zorgen. De hele nacht koel en fris, je voelt de werking direct.

Start-up € 65,95

silvanastartup.jpg

Laag en zacht dooradembaar kussen gevuld met Comforel Supreme, ideaal voor buikslapers en kinderen. Wasbaar op 60 graden.

Mijn eerste kussen € 25,95

mijneerstekussen.jpg

Zacht en dooradembaar kussen gevuld met zachte slaapbolletjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Wasbaar op 60 graden.

Sunda € 49,95

silvanasunda.jpg

Stevig en veerkrachtig kussen gevuld met kapok (zachte wattige 100% plantaardige vezel van de kapokboom). Kapok is een natuurlijke vocht- en warmte regelaar, het voert (transpiratie)vocht goed af.

Arctica € 49,95

silvanaarctica.jpg

Een wat steviger en veerkrachtig huisstofmijtwerkend kussen gevuld met witte eendenveertjes. Het kussen is niet wasbaar.

Bescherm je kussen met een molton kussensloop tegen slijtage door transpiratie en verleng hierdoor de levensduur van het kussen.

Wij hebben speciaal voor Silvana kussens molton kussenslopen met een schoudercontour op voorraad, € 15,95.

moltonsloop.jpg

Voor mensen die veel transpireren en het snel warm hebben, is er de Climate Control sloop. Dit textiel heeft de bijzondere eigenschap om te veel geproduceerde lichaamstemperatuur op te nemen en weer af te geven op het moment dat dat weer nodig is. Daarnaast absorbeert deze Climate Control molton sloop het transpiratievocht voor een comfortabele nachtrust. € 39,95.

 climatecontrol.jpg

Als u het opgestuurd wilt krijgen of andere vragen heeft, mail ons: info@henkbosmanbedden.nl of bel 070-3107144.