Emperior Silk

Zijden kussenslopen

Antistatisch en hypoallergeen

eskussensloop.jpg

Zijde heeft heel veel fijne eigenschappen. Slapen op een zijden sloop heeft daarom zo zijn voordelen. Doordat zijde een natuurproduct is en aminozuren bevat, houdt het het vochtgehalte in de huid op peil. Door het proteïne "serecine" in zijde, blijft de huid glad en soepel. Zo ontstaan er dus minder rimpels en wordt het verouderingspoces vertraagd. Ook het haar blijft netjes gedurende de nacht. Voor mensen met bijvoorbeeld eczeem heeft zijde dezelfde uitwerking als traditionele zalf.

Naturel slopen, maten:

50 x 70 € 52,- 

60 x 70 € 52,-

60 x 60 € 52,-


Wasmiddel

250 ml € 15,95

eswasmiddel.jpg

Zijde kan het best gestoomd worden. Toch zelf wassen? Zijde heeft een speciaal wasmiddel nodig. Door dit speciale wasmiddel te gebruiken, wordt de levensduur van het zijde verlengd en behoudt het de natuurlijke glans. Gebruik lauwwarm water en wrijf, wring, centrifugeer of borstel de zijde niet, dan verliest het de gaafheid.

Bekijk hier onze zijden dekbedden.

Wij hebben zijden slopen, wasmiddel en dekbedden op voorraad. Geïnteresseerd in zijden overtrekken, hoeslakens, lakens of kussens? Wij kunnen dit uiteraard voor u bestellen bij Emperior Silk!

Als u het opgestuurd wilt krijgen of andere vragen heeft, mail ons: info@henkbosmanbedden.nl . Of bel 070-3107144.