Accessoires

Om de slaapkamer af te maken. Bekijk onze nachtkastjes, commodes en (bed)lampen, van merken als Hasena, van Os Slaapkamers en Boxspring Design.

Hasena Nachtkast Noma
Hasena Nachtkast Noma In blank eiken  Massief eiken nachtkastje met twee lades en schuine pootjes. Kastje is 43d/48b/39h. Hoogte pootjes 10 cm. Ook leverbaar met hogere of lagere poten.
Hasena Nachtkastje Cera
Hasena Nachtkastje Cera Wild eiken kastje  Nachtkastje in wild eiken, twee lades, met metalen greepje Sica. Kastje is 48d/60b/38h. Ook mogelijk in andere kleuren en met andere grepen.  
Hasena nachtkast Caja
Hasena nachtkast Caja In beukenhout Zwevend nachtkastje met softclose lade. Afmetingen: 40d/48b/35h. Zowel links als rechts te plaatsen. Leverbaar in meerdere kleuren.
Hasena Nachtkast Koro
Hasena Nachtkast Koro Eiken nachtkast Massief eiken nachtkast in cognac kleur met 3 lades met soft-close. Kastje is 40d/50b/56h. Ook in de kleuren eiken natuur en eiken graphit te bestellen.
Hasena nachtlamp Snake
Hasena nachtlamp Snake Set van twee lampen LED verlichting  Buigbaar  Drie standen Kleur Alu Te monteren aan het hoofdbord
Nachtkastje Robijn
Nachtkastje Robijn Met lade  Nachtkastje van hout en metaal. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, standaard met rustiek eiken bovenblad. Het metaal is er in zwart en wit gepoedercoat. Met push to open ladegeleiders   ...
Nachtkastje Lucas
Nachtkastje Lucas Met lade In (mat gelakt) massief eiken met zwart gepoedercoated metaal. De lade heeft een softclose ladegeleider. Er kan ook een glasplaat op het nachtkastje geplaatst worden. Het kastje is 35d/45b/52h.
Bedtafel Robijn
Bedtafel Robijn Eiken bedtafel Tafeltje van hout en metaal. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, standaard met rustiek eiken bovenblad. Het metaal is er in zwart en wit gepoedercoat. De tafel is 45d/45b/48h.
Commode Robijn
Commode Robijn Commode van hout en metaal. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, standaard met rustiek eiken bovenblad. Het metaal is er in zwart en wit gepoedercoat. De commode is er met 1 lade, 3 lades of 2 deuren. Met push to open ...
Hoofdbord Orion
Hoofdbord Orion Vrijstaand rustiek eiken hoofdbord Een hoofdbord met een combinatie van rustiek eiken en zwart gepoedercoat metaal. In de maat 190br. x 105h. Andere maten zijn uiteraard mogelijk.
Hoofdbord Lotus
Hoofdbord Lotus Eiken achterwand In veel verschillende (RAL) kleuren en afmetingen verkrijgbaar.  In rustiek eiken 190br. x 100h.  
Kubus Glas
Kubus Glas In stof en kleur naar keuze. Dit nachtkastje is gemaakt van Mdf en leverbaar in verschillende maten. Het glas is verzonken in de kubus, zodat er geen scherpe uitstekende delen zijn. Keuze uit heel veel stoffen, structuren en kleuren. ...
Hocker met bergruimte
Hocker met bergruimte Hocker van 16 millimeter Mdf, sterk en stevig Stof en kleur naar keuze, handig om kussens, dekbedden of overtrekken in te bewaren
LED Verlichting
LED Verlichting Set van twee lampen LED verlichting  Buigbaar  Drie standen Te monteren aan het hoofdbord